Potpisan je Ugovor o gradnji

Ukupna vrijednost projekta je 185 milijuna kuna, a građevinski dio je vrijedan 106 milijuna kuna. Partneri u ovom projektu su: Splitsko-dalmatinska županija, Grand hotel LAV, Javna ustanova RERA, Turističko-ugostiteljska škola Šibenik, Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Projekt je usmjeren na uspostavu infrastrukture Regionalnog centra kompetentnosti Turističko-ugostiteljske škole, Split kojom će se omogućiti da Turističko-ugostiteljska škola, Split stekne potrebne prostorno-tehničke uvjete za adekvatno obavljanje svih aktivnosti i djelatnosti kao Regionalni centar kompetentnosti za područje turizma i ugostiteljstva u sljedećih 5 godina. Ukupna vrijednost projekta je 97.584.711,00 HRK, od čega se 30.000.000,00 HRK financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projektom će se izvesti radovi na rekonstrukciji, dogradnji i nadogradnji i opremanju Regionalnog centra kompetentnosti Turističko-ugostiteljske škole, Split. Projektom je također predviđeno opremanje praktikuma pomoćnog kuhara i slastičara za učenike s posebnim potrebama.

 

Skip to content