Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava (KK.09.1.3.01.0025)

Dana 4. 9. 2020. godine je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Uspostava infrastrukture Regionalnog centra kompetentnosti Turističko-ugostiteljske škole, Split, KK.09.1.3.01.0025.

Projekt je usmjeren na uspostavu infrastrukture Regionalnog centra kompetentnosti Turističko-ugostiteljske škole, Split kojom će se omogućiti da Turističko-ugostiteljska škola, Split stekne potrebne prostorno-tehničke uvjete za adekvatno obavljanje svih aktivnosti i djelatnosti kao regionalni centar kompetentnosti za područje turizma i ugostiteljstva u sljedećih 5 godina.

Zahvaljujući provedbi projekta, Korisnik stječe prostorno-tehničke uvjete za teorijsku nastavu te praktičnu nastavu i vježbe i to za učenike i nastavnike iz ostalih škola i visokih učilišta te za druge pravne i fizičke osobe (obrazovanje i osposobljavanje za nezaposlene osobe, zaposlenike malih, srednjih i velikih poduzeća, i sl.).

Ministrica Tramišak naglasila je: ” Projekt Upostava infrastrukture RCK Turističko – ugostiteljske škole Spilt je najveći projekt unutar Poziva”.

Skip to content